Καλώς ήλθατε στο προσωπικό ιστοτόπο
του Κωνσταντίνου Αραβώση

Οι σελίδες αυτές περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες που αφορούν στις βασικές ερευνητικές και επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς και τα γενικότερα ενδιαφέροντά του Δρος Κωνσταντίνου Αραβώση.

Ο Κωνσταντίνος Αραβώσης είναι Καθηγητής στον Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Aachen Γερμανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβε το πτυχίο ΜΒΑ από το Imperial College και στη συνέχεια το Διδακτορικό Δίπλωμα (Δρ-Μηχ) στο ΕΜΠ. Από το 2019 είναι Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Είναι δυνατή η πρόσβαση στις σημειώσεις των μαθημάτων που διδάσκει, καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος των άρθρων του, που έχουν δημοσιευθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Μπορείτε να ακολουθήσετε κάθε διαθέσιμο σύνδεσμο, αλλά και να «κατεβάσετε» τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν, αρκεί κατά τη χρήση τους να δίνετε τις αρμόζουσες αναφορές στις πηγές τους.